FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Duizend euro voor zieke supporter na Utrecht-uit

Duizend euro voor zieke supporter na Utrecht-uit

28 april 2017 om 12:48

De spelersgroep van FC Den Bosch heeft naar aanleiding van de uitwedstrijd bij Jong Utrecht 500 euro ter beschikking gesteld aan een ernstig zieke supporter.

Dat meldt de Supportersclub op haar Facebookpagina. De Supportersclub steunt het initiatief en heeft besloten om het bedrag te verdubbelen. Onderstaand bericht plaatste de Supportersclub vanmiddag op haar Facebookpagina:

Na overleg tussen de supportersclub en FC Den Bosch is vanuit de spelersgroep het voorstel gekomen om een bedrag van € 500 beschikbaar te stellen voor een goed doel. Rassupporter Leen Hageman zit momenteel meer in het ziekenhuis dan hem lief is vanwege de ernstige ziekte van zoontje Timo.
Kosten voor verblijf in het Ronald McDonald huis worden nagenoeg niet vergoed door de ziektekosten verzekering. We hebben daarom besloten om dit bedrag aan hun te doneren zodat ze zoveel mogelijk bij Timo kunnen zijn. Wij als Supportersclub steunen dit initiatief van de spelersgroep van harte en zullen het bedrag daarom VERDUBBELEN.

Dank aan de spelersgroep en we wensen de familie Hageman heel veel sterkte en Timo een spoedig herstel toe in deze heftige periode. Op een later moment zullen we het bedrag symbolisch overhandigen.

Bron: FCDBFans.nl / Supporterslub FC Den Bosch