FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Hoofdtrainers jeugdopleiding allemaal bekend

Hoofdtrainers jeugdopleiding allemaal bekend

28 april 2017 om 16:11

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met een tweetal jeugdtrainers. Ger Henskens en Ryan Robinson zijn het komende seizoen verbonden aan de RJO FC Den Bosch Jeugdopleiding.

Ryan Robinson komt voor de spelers van het elftal O12 te staan en is tevens de nieuwe
techniektrainer voor de gehele jeugdopleiding van FC Den Bosch. Ger Henskens zal komend seizoen het elftal O13 onder zijn hoede nemen. Henskens is geen onbekende bij FC Den Bosch. In het verleden was hij al eens verbonden aan de Bossche jeugdopleiding als jeugdtrainer.

Met de aanstelling van Robinson en Henskens completeert FC Den Bosch de jeugdopleiding op het gebied van hoofdtrainers. Ieder elftal vanaf de O10 tot en met Jong FC Den Bosch beschikt hiermee over een trainer/coach.

Wiljan Vloet is zeer content met het vastleggen van deze twee jeugdtrainers: “Met de aanstelling van deze trainers hebben we opnieuw een mooie stap in de juiste richting gezet voor de nieuwe jeugdopleiding van FC Den Bosch. Met de aanstelling van Ger en Ryan hebben we alle hoofdtrainers van de nieuwe jeugdopleiding van FC Den Bosch binnen. Ik kijk er naar uit om intensief met deze groep te gaan samenwerken en de eigen jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen.”

Bron: Persbericht