FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDB lanceert uniek seizoenkaartconcept

FCDB lanceert uniek seizoenkaartconcept

5 mei 2017 om 14:10

FC Den Bosch komt op zeer korte termijn met een uniek seizoenkaartconcept. Dat schrijft Bert Wernke in een uitgebreide brief die vandaag bij de seizoenkaarthouders op de mat is gevallen.

In de brief licht Wernke de seizoenkaarthouders in over de actuele stand van zaken bij FC Den Bosch. FC Den Bosch gaat als Bourgondische volksclub voor een ambitieus, regionaal gericht elftal dat met herkenbaar en attractief voetbal op gepassioneerde wijze strijdt om deelname aan de Jupiler Play-Offs, De nieuwe trainer Wil Boessen zal zich de komende periode met commissaris Jan Gösgens en Bert Wernke gaan richten op de verdere invulling van de selectie voor seizoen 2017-2018, zo meldt de club.

Daarnaast is FC Den Bosch erg trots op het feit dat de jeugd weer Jong FC Den Bosch heet en weer in het blauw-wit gaat spelen. Op financieel vlak is FC Den Bosch afgelopen jaar gepromoveerd van categorie 1 naar categorie 2 van het KNVB licentiesysteem. Zeer binnenkort komt de club met een uniek seizoenkaartconcept. Wat dat precies inhoudt, wordt nog niet beschreven, maar "het unieke concept is er op ingestoken dat jij optimaal waar voor je geld krijgt."

Bron: Brief FC Den Bosch / FCDBFans.nl