FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch versterkt zich met Dennis Kaars

FC Den Bosch versterkt zich met Dennis Kaars

5 mei 2017 om 23:12

Na afloop van de laatste competitiewedstrijd heeft FC Den Bosch de eerste aanwinst voor het volgende seizoen gepresenteerd. De club heeft een overeenstemming bereikt met aanvaller Dennis Kaars.

Na afloop van de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2016-2017 tegen FC Dordrecht (1-0 overwinning) heeft FC Den Bosch de eerste aanwinst voor seizoen 2017-2018 gepresenteerd. De Bossche club heeft overeenstemming bereikt met aanvaller Dennis Kaars (28) over een contract voor de duur van twee seizoenen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog één seizoen. Kaars komt de selectie van FC Den Bosch met ingang van aankomende zomer versterken.

Dennis Kaars is geboren op 7 juni 1988. Kaars maakt met zijn overstap naar FC Den Bosch tevens de overstap naar het betaald voetbal. De aanvaller speelde in het verleden onder meer bij de amateurtak van Ajax en speelt momenteel in de aanval bij ASV De Dijk waar hij bezig is aan een zeer succesvol seizoen. Niet alleen is Kaars met de Amsterdamse club dit jaar kampioen geworden in de derde divisie zondag, ook mag hij zich topscorer van de competitie noemen met 40 doelpunten uit 32 duels. Kaars wist onder meer drie keer doel te treffen tijdens de wedstrijden tegen Jong FC Den Bosch dat in dezelfde competitie uitkomt.

Voorzitter Jan-Hein Schouten is zeer content met de komst van Kaars naar FC Den Bosch: “De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om FC Den Bosch nog steviger op weg te helpen naar een gezonde toekomst. We zijn het nieuwe verhaal van de club aan het schrijven en zijn erg blij dat Dennis voor FC Den Bosch heeft gekozen, ondanks de interesse van andere clubs uit het betaald voetbal.”

Commissaris Jan Gösgens: “Dennis is een jongen die met zijn karakter en speelstijl past bij de Bourgondische volksclub FC Den Bosch. Hij heeft lef, is snel, technisch vaardig en ontzettend doelgericht. FC Den Bosch staat voor talentontwikkeling. Zowel voor jonge spelers uit de eigen opleiding en uit de regio, als voor spelers zoals Dennis die zich in het amateurvoetbal nadrukkelijk in de kijker spelen. Dennis is een speler die kan verrassen en met zijn spel het publiek kan vermaken. We kijken er naar uit om hem komend seizoen in het shirt van FC Den Bosch in actie te zien en wensen hem namens de club veel succes toe!”

Bron: Persbericht