FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
John Vos nieuwe keeperstrainer

John Vos nieuwe keeperstrainer

22 mei 2017 om 20:17

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met John Vos (30) over een contract als keeperstrainer voor het profplan van de Bossche club voor de O17, O19, Jong FC Den Bosch en het eerste elftal.

Vos komt FC Den Bosch met ingang van 1 juli op vaste basis versterken. John Vos is geboren op 4 februari 1987 in Winschoten. Hij begon met voetballen bij VV Geldrop,
waarna hij onder andere bij Helmond Sport en FC Den Bosch (seizoen 2007-2008) onder de lat kwam te staan. Sinds 2012 is Vos keeperstrainer bij de amateurvereniging ACV in Assen en heeft hij een eigen keepersschool.

Algemeen directeur Bert Wernke is content met de toevoeging van John Vos aan het technische kader van FC Den Bosch: “John is een oude bekende van FC Den Bosch die zowel als keeper en als keeperstrainer veel ervaring heeft opgedaan in de voetballerij. We zien in hem een uitstekende toevoeging aan het technisch kader van de club en zijn blij dat hij de weg naar De Vliert weer heeft gevonden. Met zijn kennis, ervaring en inzet zijn we ervan overtuigd dat we in hem een geschikte opvolger hebben gevonden van Jan van Grinsven. We kijken er naar uit om met John aan de slag te gaan.”

Bron: Persbericht