FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Masita komende vier jaar kledingleverancier

Masita komende vier jaar kledingleverancier

30 mei 2017 om 15:56

Het Limburgse Masita Sportswear is vanaf het seizoen 2017-2018 kledingleverancier van FC Den Bosch. De overeenkomst met het gerenommeerde kledingmerk gaat in per 1 juli en heeft een totale duur van vier seizoenen, tot de zomer van 2021.

Algemeen directeur van FC Den Bosch Bert Wernke is zeer content met het partnership: “Masita is een sterk en betrouwbaar merk, met zeer veel ervaring in de voetballerij. Masita timmert als toonaangevende kledingleverancier al vele jaren op solide wijze aan de weg en heeft de beschikking over een prachtig assortiment. We zijn ontzettend tevreden met de nieuwe ontwerpen van onze thuis- en uittenues die we op zeer korte termijn zullen presenteren en kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Kurt Molin, C.E.O. van ISBC Sport: “Om ons imago en onze naamsbekendheid in de voetbalwereld en met name ook in Noord-Brabant te vergroten hebben wij gezocht naar een mooie club met een positieve uitstraling. We kwamen al snel bij FC Den Bosch uit. Al tijdens de eerste gesprekken hadden wij het juiste gevoel over de samenwerking. De ambities van FC Den Bosch en de relaties die FC Den Bosch heeft met amateurverenigingen in de regio, passen uitstekend bij Masita. We zien mede dankzij deze samenwerking veel mogelijkheden om onze klantenkring uit te breiden.”

Over Masita Sportswear
Masita Sportswear is opgericht in 1933 door de familie Maas uit Sittard. Oorspronkelijk richtte Masita zich op de handel en de verwerking van lederen producten, zoals tassen en ballen. Ook in rugnummers profileerde de firma zich als een ware pionier. Vanaf de jaren ’60 is Masita zich gaan specialiseren in teamsportkleding en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt, actief in meer dan 150 landen. Masita is tegenwoordig onderdeel van ISBC Sport, bekend van onder andere Sells en Sportdoc.

Bron: Persbericht