FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
New Heroes komend seizoen rugsponsor

New Heroes komend seizoen rugsponsor

1 juli 2017 om 15:57

Schouten & Nelissen is sinds het seizoen 2015-2016 Learning & Development Partner van FC Den Bosch. Afgelopen seizoen prijkte het logo van YOUNG, het Schouten & Nelissen label voor young professionals, nog op de achterzijde van het shirt van de A-selectie van FC Den Bosch. Hier zal vanaf heden online trainingsspecialist New Heroes voor in de plaats komen.

New Heroes is geen onbekende in de Bossche topsportomgeving. De online trainingsspecialist, opgericht door Jan Schouten (grondlegger van Schouten & Nelissen), is sinds vorig seizoen naamgever van New Heroes Basketball. Naast topbasketbal in ‘s-Hertogenbosch zal New Heroes vanaf nu ook het Bossche topvoetbal een warm hart toedragen. De komst van New Heroes geeft het elftal van trainer/coach Wil Boessen letterlijk een steun in de rug. De spelers van de A-selectie kunnen zelf ook gebruik maken van de online trainingen van New Heroes.com. Zij gaan zich buiten het stadion ontwikkelen op persoonlijk vlak om zo op het veld beter te presteren.

Jorn van Wijk, CEO van New Heroes over de samenwerking: “Al jaren draagt de familie Schouten de Bossche sport en cultuur een warm hart toe. Wij zijn zeer enthousiast en trots op het feit dat wij ons met New Heroes verbinden aan FC Den Bosch. Op deze manier geven wij ons merk nog meer betekenis in topsport ‘s-Hertogenbosch. Met New Heroes, als jong en fris merk, kunnen wij onze missie om mensen makkelijker te laten werken en leven, realiseren in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. We hebben hier samen met FC Den Bosch een heel duidelijk maatschappelijk doel dus. De spelers en supporters bieden ons zo een mooi podium om deze visie uit te dragen.”

Bron: Persbericht