FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Wernke: wij volgen de gemeente

Wernke: wij volgen de gemeente

10 juli 2017 om 18:35

"Als in de ogen van de gemeente het sluiten en slopen van het supportershome de beste oplossing is, dan gaan wij daar als club niet voor liggen.'' Dat zegt Bert Wernke tegenover het Brabants Dagblad.

Wernke zegt dat de gemeente en FC Den Bosch 'al jaren ernstig lijden onder een zeer negatief imago dat helaas door een kleine groep mensen dat zich supporter noemt wordt veroorzaakt.' Volgens Wernke is de gemeente 's-Hertogenbosch eigenaar van het supportershome, iets wat door Christian Stundebeek (voorzitter van Met Heel Mijn Hart) wordt betwist. Volgens hem is de Stichting Met Heel Mijn Hart eigenaar van het home.

Van de eventuele sluiting van de tribune zou FC Den Bosch inmiddels op de hoogte zijn. Volgens een woordvoerder van de gemeente is over de situatie contact geweest met de KNVB. Volgens hem is er voldoende ruimte om alle supporters op een anders plaats te zetten. ,,Dat is ook afgestemd met FC Den Bosch'', aldus de woordvoerder tegenover het Brabants Dagblad. Hierop gaat directeur Wernke echter nog niet in tegenover het BD.

Bron: Brabants Dagblad