FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Muhammed Mert komt van Vikingur Reykjavik

Muhammed Mert komt van Vikingur Reykjavik

12 juli 2017 om 16:26

FC Den Bosch heeft zich voor seizoen 2017-2018 versterkt met Muhammed Mert (22). De aanvallende middenvelder komt de Bossche selectie per heden op amateurbasis versterken en komt over van de IJslandse ploeg Vikingur Reykjavik.

Muhammed Mert is geboren op 9 februari 1995, in Hasselt (België). Mert doorliep de jeugdopleiding van het Belgische KRC Genk en speelde in Nederland onder meer voor NEC Nijmegen en Fortuna Sittard, om vervolgens de overstap naar de IJslandse club Vikingur Reykjavik te maken. Mert vertegenwoordigde op jonge leeftijd ook diverse nationale jeugdelftallen van Turkije en later België. In totaal heeft Mert 57 wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan, waarin hij vier keer wist te scoren.

Trainer/coach Wil Boessen is content met de komst van Muhammed Mert naar FC Den Bosch: “Met Muhammed hebben we de aanvallende positie op het middenveld ingevuld waar we nog naar op zoek waren. Muhammed is creatief in de korte ruimte, heeft een goede dribbel, tactisch inzicht en is in staat om zijn medespelers in scoringspositie te brengen. Met Muhammed hebben we, eventuele buitenkansjes daargelaten, naar alle verwachting onze selectie compleet voor de competitiestart. We kijken er naar uit om met hem te gaan samenwerken en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch!”

Bron: Persbericht