FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

FC Den Bosch op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

13 juli 2017 om 17:18

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling zet na drie actieve jaren een punt achter haar hoofdsponsorschap bij FC Den Bosch. Het in Geffen gevestigde bedrijf blijft wel als betrokken sponsor aan de club verbonden.

FC Den Bosch is Van Wanrooij zeer dankbaar voor het vertrouwen en de steun die zij namens hen als hoofdsponsor heeft mogen ontvangen. Algemeen directeur Bert Wernke namens FC Den Bosch: “Van Wanrooij is al vele jaren als gewaardeerd partner aan de club verbonden en heeft haar nek uitgestoken en zich extra ingezet op een moment dat dit zeer welkom was. We zijn er trots op dat zij de afgelopen drie jaar met hun bedrijfsnaam op de voorzijde van ons wedstrijdshirt hebben geprijkt. Het hoofdsponsorschap van Van Wanrooij verdient niets anders dan oprechte dankbaarheid en heel veel lof.”

“Na drie mooie samenwerkingsjaren met hoogte- en toch ook dieptepunten geeft Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling het stokje over aan een nieuwe hoofdsponsor. Wij kijken met veel plezier terug op de samenwerking en zijn er trots op dat onze naam het wedstrijdshirt heeft mogen sieren. Wij blijven graag betrokken bij FC Den Bosch en de ambities en planvorming die de club voor ogen heeft”, aldus directeur John van Wanrooij namens het familiebedrijf.

Wernke erkent dat de club een uitdaging heeft in aanloop naar de nieuwe competitie, maar ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet: “Achter de schermen hebben we de laatste maanden gewerkt aan een positief fundament voor FC Den Bosch met de terugkeer van de jeugdopleiding onder de eigen vleugels, de FC Den Bosch Foundation die de maatschappelijke activiteiten van de club gaat uitdragen, de herstructurering van het aandelenkapitaal, de terugkeer van een groot deel van de transferrechten en een forse groei in het aantal verkochte seizoenkaarten via het unieke concept ‘Pay Per Point’. We kijken er naar uit om de positief ingezette lijn te vervolgen en zien de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor met veel vertrouwen tegemoet.”

Bron: Persbericht