FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Informatiemail inzake verhuizing verstuurd

Informatiemail inzake verhuizing verstuurd

25 juli 2017 om 20:11

Zojuist is er een informatiemail verstuurd naar alle seizoenkaarthouders op de oosttribune, met daarin meer informatie over de mogelijkheden om over te stappen naar een van de overige tribunes.

Naar aanleiding van het gesprek van gisterenavond met Supportersclub FC Den Bosch, Den Bosch FC en Stichting Met Heel Mijn Hart worden er twee concrete opties geboden. Hierbij is rekening gehouden met het verzoek om voetbal te kunnen kijken op de lange zijde, gekeken naar een alternatief voor het supportershome en gekeken naar een plek om sfeer te maken.

Enerzijds kunnen supporters overstappen naar de hoofdtribune (twee vrijgemaakte vakken) en wordt het spelershome als alternatief voor het supportershome geboden. De club probeert hiermee binnen haar mogelijkheden te voldoen aan de wens om voetbal op de lange zijde te kijken en hoopt hiermee tevens te voorzien in de wens om ergens met fans te kunnen samenkomen.

Oproep sfeerteam
Anderzijds hebben de gesprekken van gisterenavond geleid tot enthousiasme om het meest linkervak op de zuidtribune (vak R1, momenteel nagenoeg leeg) te faciliteren voor supporters die zich willen inzetten voor sfeeracties en zang. De aanwezige supportersgroeperingen hebben gisteren aangeboden om te begeleiden bij de opstart en stellen hun materialen ter beschikking. Supporters die zich hiervoor willen inzetten kunnen een mail sturen naar supporters@fcdenbosch.nl, waarna een afvaardiging van de club en de supportersgroeperingen graag met hen in gesprek gaat.

Vervolg
Over twee weken zit de club opnieuw met afvaardigingen van de genoemde groeperingen bij elkaar om de voortgang van de verhuizing in aanloop naar de competitiestart te bespreken. We blijven met elkaar in contact om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bron: FC Den Bosch.nl