FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Update verhuizing: volgende week witte rook

Update verhuizing: volgende week witte rook

30 juli 2017 om 16:23

In navolging op het bericht dat de oosttribune door de gemeente buiten gebruik is gesteld, hebben seizoenkaarthouders afgelopen dinsdag vanuit de club een e-mail ontvangen met daarin de verschillende opties tot ‘verhuizing’ naar de eretribune (vak G of vak A2/B) of de zuidtribune (vak R1 t/m R5).

Ruim 350 van de in totaal 536 seizoenkaarthouders op de oosttribune hebben hun voorkeur reeds doorgegeven. Mocht jij als seizoenkaarthouder onverhoopt geen informatiemail hebben ontvangen verzoeken we je om contact met ons op te nemen via (073) 646 47 00 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur) of via supporters@fcdenbosch.nl. We zijn je graag van dienst.

Uitgifte seizoenkaarten
Momenteel is de club druk bezig om alle aanvragen en voorkeuren van supporters die verhuizen te verwerken. Dit weekend en begin volgende week zullen alle verzoeken in beeld zijn gebracht en verwerkt. Seizoenkaarthouders ontvangen deze week een bevestigingsmail met meer uitleg over hun pas en eventuele gratis wedstrijdshirt.

Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaarten al eerder hadden besteld voor de eretribune, noordtribune of zuidtribune ontvangen deze week eveneens een e-mail, met meer uitleg over hun pas en eventuele gratis wedstrijdshirt.

In de week van 7 augustus start FC Den Bosch met de uitgifte van alle seizoenkaarten, hieronder volgt meer informatie over het nieuwe wedstrijdshirt.

Uitgifte gratis wedstrijdshirt
FC Den Bosch is in het voorjaar van sportkledingleverancier veranderd en van Macron overgestapt naar Masita. Supporters die hun seizoenkaart voor 1 juli hebben besteld ontvangen het nieuwe wedstrijdshirt komend seizoen gratis. We hebben de laatste shirts direct na het sluiten van deze inschrijftermijn in bestelling geplaatst en verwachten de totale shirtbestelling in de week van 7 augustus bij ons op kantoor. Zodra de shirts in ons bezit zijn ontvang je van ons een bericht dat je jouw shirt kunt komen ophalen.

We kijken er naar uit om jou komend seizoen te mogen begroeten bij FC Den Bosch. Mocht je nog op vakantie gaan; alvast een hele fijne vakantie toegewenst. Tot ziens in Stadion De Vliert op vrijdag 18 augustus bij de thuiswedstrijd tegen Jong AZ (20.00 uur), of eerder tijdens een van onze oefenwedstrijden!

Bron: FC Den Bosch.nl