FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch wint in Lienden

FC Den Bosch wint in Lienden

6 augustus 2017 om 13:31

FC Den Bosch heeft ook FC Lienden verslagen in de voorbereiding. Op Sportpark de Abdijhof stond na 90 minuten een 1-3 eindstand op het scorebord.

Zonder echt gevaarlijk te zijn hadden de gasten het beste van het spel in de eerste helft die weinig hoogtepunten kende. Uit één van de sporadische kansen opende Muhammed Mert met een kopbal in de 27e minuut de score. Met deze 0-1 stand begonnen beide ploegen aan de tweede helft. De thuisploeg, spelend in het nieuwe geel-zwarte uittenue, kwam in de tweede helft aanvankelijk sterker voor de dag. In de 57e minuut bracht Milad Intezar de stand in evenwicht. Na een counter trof de middenvelder uit de rebound doel. In de 67e minuut nam FC Den Bosch opnieuw de leiding na een doelpunt van de verder niet opvallend spelende Dennis Kaars. Deze nieuwe spits van de ploeg van trainer Wil Boessen was vorig seizoen topscorer van de derde divisie bij De Dijk. In de slotfase zag FC Den Bosch nog een schot op de kruising belanden en in de laatste minuut van de wedstrijd was het Sven Blummel die de eindstand op 1-3 bepaalde.

FC Den Bosch - FC Lienden
Opstelling FC Den Bosch, minuut 1-75:
Leijten; Deijl, Kersten, Santermans, Van der Winden; Van Son, Mert, Vossebelt; Verbeek, Kaars, Azizov (31. Bouyaghlafen).

Opstelling FC Den Bosch, minuut 75-90:
Leijten; Fernandes, Kersten, Pröpper, Heymans; Brouwers, Blummel, Felida; Bolsius, Ronaldo, Bouyaghlafen.

Scoreverloop:
27' Mert 0-1
57' Intezar 1-1
67' Kaars 1-2
90' Blummel 1-3

Bron: FCDBFans.nl / FC Lienden.nl