FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch veel te sterk voor Magreb

Den Bosch veel te sterk voor Magreb

8 augustus 2017 om 21:45

FC Den Bosch heeft in eigen huis eenvoudig afgerekend met Magreb '90. De ploeg van Wil Boessen rolde de Utrechtse derdedivisionist in eigen huis met 6-0 op.

Aanvankelijk leek FC Den Bosch nog een moeilijke avond tegemoet te gaan, want de eerste grote kans was voor de bezoekers. Een van de aanvallers van Magreb '90 miste alleen voor Kees Heemskerk. Daarna was het alleen nog maar FC Den Bosch wat de klok sloeg. Danny Verbeek maakte na 18 minuten de eerste treffer, na een mooie combinatie met Jeremy Fernandes. Uit de volgende aanval was het Dennis Kaars die een steekpass van Sven Blummel onder de keeper door werkte: 2-0. Vijf minuten later kreeg FC Den Bosch een strafschop, maar die werd door Niek Vossebelt een meter naast geschoten. Even later was het echter toch 3-0, toen Luuk Brouwers scoorde uit een ingestudeerde corner.

Ook na rust was FC Den Bosch heer en meester. Niek Vossebelt maakte er van dichtbij 4-0 van en nadat Magreb nog een grote kans om zeep had geholpen, maakte Danny Verbeek er vanaf de stip 5-0 van. Even later hadden de Bosschenaren wederom een strafschop moeten krijgen, maar een glaszuivere handsbal werd met de mantel der liefde bedekt door de scheidsrechter van dienst. De zesde treffer kwam er uiteindelijk toch: Sven Blummel rondde in de slotminuut een voorzet van Danny Verbeek erg knap af.

FC Den Bosch - Magreb '90
Opstelling FC Den Bosch:
Heemskerk; Heymans (72' van der Winden), Santermans, Kersten (57' Biemans), Fernandes (72' Deijl); Vossebelt, Brouwers (72' van Son), Blummel; Bouyaghlafen, Kaars, Verbeek.

Scoreverloop:
18' Verbeek 1-0
24' Kaars 2-0
35' Brouwers 3-0
55' Vossebelt 4-0
70' Verbeek 5-0 (strafschop)
89' Blummel 6-0

Bijzonderheden: 29' Vossebelt mist strafschop

Bron: FCDBFans.nl