FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar Almere City FC

Autocombi naar Almere City FC

15 augustus 2017 om 23:37

Op vrijdag 25 augustus, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen. In het Yanmar Stadion is Almere City FC die avond de tegenstander.

Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met dinsdag 22 augustus één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt EUR 10,00 (excl. EUR 0,75 verzendkosten). Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 24 augustus.

Er is slechts een beperkt aantal van twintig parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Almere voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar het Yanmar Stadion af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Bij een overschrijding van de twintig parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt, indien van toepassing.

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk. Op de wedstrijddag dient er vanaf 18.15 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Bron: FC Den Bosch.nl