FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Met de auto naar Maastricht

Met de auto naar Maastricht

26 augustus 2017 om 21:36

Op vrijdag 1 september, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met dinsdag 29 augustus één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt EUR 8,00 (excl. EUR 0,75 verzendkosten). Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 31 augustus.

Er is slechts een beperkt aantal van vijfentwintig parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Maastricht voor FC Den Bosch-supporters voor circa 80 autocombikaarten. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar De Geusselt af te reizen. Bij een overschrijding van de autocombikaarten treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt, indien van toepassing.

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 17.45 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Bron: FC Den Bosch.nl