FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Beperkte kaartverkoop en vaste plaatsen

Beperkte kaartverkoop en vaste plaatsen

8 september 2017 om 09:54

Als gevolg van de sluiting van de oosttribune en de hierop volgende verhuizing van 600 seizoenkaarthouders naar de vakken A2, B en G is er een beperkte capaciteit op de eretribune. Vak G is voor het duel met NEC Nijmegen inmiddels zelfs uitverkocht. Alle beschikbare kaarten zijn de afgelopen weken in de losse verkoop verkocht.

Op de overige vakken op de eretribune zijn nog enkele plekken beschikbaar. Deze kaarten worden op de wedstrijddag vanaf 18.45 uur verkocht bij de kassa’s op het voorplein aan clubcardhouders (1 kaart per persoon) of seizoenkaarthouders (1 kaart per persoon). Een clubcard is gratis en vijf jaar geldig.

Op de noordtribune vindt de verkoop uitsluitend plaats aan supporters met een seizoenkaart op die tribune. Op de zuidtribune zijn er nog volop plaatsen beschikbaar. Op vertoon van een regio gebonden legitimatiebewijs kunnen voor deze tribune maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden bij de kassa’s op het voorplein. Een klein aantal seizoenkaarthouders heeft zijn/haar pas nog niet opgehaald, meldt FC Den Bosch.

Vaste stoel
Ook bericht de club dat iedereen op de eretribune een vaste eigen stoel heeft. In tegenstelling tot wat supporters op de oosttribune gewend waren, gezien de grote hoeveelheid ruimte, wordt op de eretribune immers gewerkt met een vaste stoelindeling. Om een grote stoelendans te voorkomen, verzoekt FC Den Bosch iedereen vriendelijk om op de eigen stoel plaats te nemen.

Kinderen gratis
Sinds drie seizoenen biedt FC Den Bosch kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang in stadion De Vliert. Op sommige vakken van de eretribune is echter een uitdaging ontstaan, aangezien die nagenoeg vol zitten met seizoenkaarthouders (met dus een vaste plek). FC Den Bosch verzoekt supporters die gebruik maken van de gratis kaarten voor kinderen tot 12 jaar, om rekening te houden met de overige bezoekers.

Bron: Informatiemail