FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Permanente 'fanzone' onder eretribune

Permanente 'fanzone' onder eretribune

8 september 2017 om 10:08

Omdat gebleken is dat het voormalige spelershome te klein is om te voldoen aan de behoefte, wordt er gewerkt aan een permanente ‘fanzone’ onder de hoofdtribune. Het spelershome, met een capaciteit van 60 tot 80 personen, kan de supporters voor en na de wedstrijd en in de rust niet herbergen.

Alle ontwikkelingen rondom een nieuwe fanzone onder de hoofdtribune, die plaats zal gaan bieden aan 150 tot 175 toeschouwers, zijn in volle gang. De benodigde hekwerken zijn in bestelling, de vergunning is onderweg en het beoogde cateringpunt is reeds geplaatst. FC Den Bosch hoopt de werkzaamheden snel te kunnen afronden.

Vanavond, bij de wedstrijd tegen NEC, wordt gewerkt met dezelfde oplossing als bij de vorige thuiswedstrijd. Zowel links (vak G) als rechts (vak A2/B) zijn er buiten de cateringpunten ook mobiele bars geplaatst in de tunnels. Hiermee wordt een tijdelijke fanzone gecreëerd, zodat iedereen toch droog een natje en droogje kan bestellen en nuttigen. Het nieuwe cateringpunt onder vak G is opnieuw geopend.

Bron: Informatiemail