FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Informatie kaartverkoop bekerduel Cambuur

Informatie kaartverkoop bekerduel Cambuur

13 oktober 2017 om 09:55

FC Den Bosch neemt het op dinsdag 24 oktober aanstaande, in de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi, in eigen huis op tegen SC Cambuur. Beide ploegen verschijnen die avond om 19.45 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Extra korting voor seizoenkaarthouders
FC Den Bosch hanteert bij het bekerduel met SC Cambuur aangepaste tarieven voor haar fans. Als blijk van waardering voor hun trouwe steun ontvangen seizoenkaarthouders daar bovenop nog een extra korting. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met vrijdag 20 oktober hun eigen stoel terugkopen via de Online Ticketshop of tijdens kantooruren via de administratie van de club. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op het voorplein vanaf 18.30 uur geopend voor het Bossche publiek. Ook die avond gelden onderstaande aangepaste tarieven (zie prijsschema).

Informatie kaartverkoop
Wedstrijdkaarten kunnen online (E-ticket), bij de administratie (tijdens kantooruren) en op de wedstrijddag (vanaf 18.30 uur) worden gekocht op basis van eenmalige registratie, een clubcard of een seizoenkaart. Op de eretribune en noordtribune kunnen twee kaarten per persoon worden gekocht, op basis van onderstaande tarieven. Op de zuidtribune (familietribune) kunnen er vier kaarten per persoon worden gekocht.

Het volledige prijsschema is hier te vinden.

Bron: FC Den Bosch.nl