FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Muhammed Mert tekent tweejarig contract

Muhammed Mert tekent tweejarig contract

8 november 2017 om 18:11

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Muhammed Mert (22) over een contract voor de duur van twee seizoenen. De aanvallende middenvelder speelde sinds de start van dit seizoen op amateurbasis in dienst van FC Den Bosch en zal nu tot de zomer van 2019 de Bossche clubkleuren verdedigen.

Muhammed Mert is geboren op 9 februari 1995, in Hasselt (België). Mert doorliep de jeugdopleiding van het Belgische KRC Genk en speelde in Nederland onder meer voor NEC Nijmegen en Fortuna Sittard. Hij kwam afgelopen zomer over van de IJslandse club Vikingur Reykjavik. Mert vertegenwoordigde op jonge leeftijd diverse nationale jeugdelftallen van Turkije en later België. De behendige middenvelder kwam dit seizoen tijdens alle 14 officiële competitie- en bekerwedstrijden voor de Bossche ploeg in actie en wist daarin drie keer doel te treffen.

Trainer/coach Wil Boessen is content met het vastleggen van Muhammed Mert “We waren al geruime tijd bekend met Muhammed zijn kwaliteiten en hebben hem om die reden afgelopen zomer ook bij de selectie gehaald. In de wedstrijden die hij voor FC Den Bosch heeft gespeeld heeft hij wederom zijn kwaliteiten laten zien en aangetoond dat hij van grote toegevoegde waarde is voor ons team. Hij is creatief, sterk in de kleine ruimte, heeft een goede dribbel en is bovenal erg gedreven. Ik ben verheugd dat we hem nu definitief aan de club hebben kunnen binden!”

Bron: Persbericht