FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombiregeling naar Cambuur Leeuwarden

Autocombiregeling naar Cambuur Leeuwarden

19 november 2017 om 11:48

Op vrijdag 24 november aanstaande speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. In het Cambuur Stadion zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met donderdag 23 november (17.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt € 12,50. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 23 november (17.00 uur).

Er is slechts een beperkt aantal van 30 parkeerplaatsen voor personenauto’s beschikbaar gesteld in Leeuwarden voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar het Cambuur Stadion af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Bij een overschrijding van de 30 parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt, indien van toepassing. Auto’s dienen op de wedstrijddag om te wisselen tussen 18.30 uur en 19.00 uur op parkeerplaats Mandelan aan de A32 (bij Shell tankstation).

Bron: FC Den Bosch.nl