FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch contracteert Mats Deijl

FC Den Bosch contracteert Mats Deijl

6 december 2017 om 19:33

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Mats Deijl (20) over een contract voor de duur van twee seizoenen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog een seizoen. De overeenkomst gaat in op 1 juli 2018. Deijl maakt sinds afgelopen seizoen deel uit van het eerste elftal en zal nu tot de zomer van 2020 de Bossche clubkleuren verdedigen.

Mats Deijl is geboren op 15 juli 1997, in Vlaardingen. Deijl begon zijn voetbalcarrière bij MVV ’27 Maasland, waarna hij via WSC Waalwijk bij RKC Waalwijk terechtkwam. Vanaf het seizoen 2014-2015 speelde hij in de jeugdopleiding van FC Den Bosch. In totaal speelde Deijl dit seizoen al 14 keer in competitieverband en wist daarbij één keer doel te treffen. In de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-1) was hij verantwoordelijk voor de Bossche treffer.

Trainer/coach Wil Boessen is content met het vastleggen van Mats Deijl. “Mats is een speler die op meerdere posities op het veld uit de voeten kan. Hij kan zowel als verdediger en als middenvelder worden ingezet. Mats is een talentvolle speler uit de eigen jeugdopleiding en heeft dit seizoen laten zien dat hij van grote toegevoegde waarde is voor het team. Hij heeft daarbij de potentie om zich nog verder te ontwikkelen en te verbeteren.”

Bron: Persbericht