FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Extra verkoop Ajax; vrij vervoer naar Emmen

Extra verkoop Ajax; vrij vervoer naar Emmen

12 december 2017 om 20:17

Voor het verzette duel met Jong Ajax heeft FC Den Bosch de kaartverkoop weer opgestart. Supporters die nog niet in het bezit waren van een ticket, kunnen dat alsnog bestellen.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met vrijdag 15 december 12.00 uur één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt € 22,50. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 15 december 12.00 uur.

Op vrijdag 22 december aanstaande speelt FC Den Bosch vervolgens de uitwedstrijd tegen FC Emmen. In de JENS Vesting zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Bij deze wedstrijd geldt er een vrije verkoopregeling. Er is geen club- of seizoenkaartverplichting bij dit duel. De kassa bij het bezoekersvak van de JENS Vesting zal op de wedstrijddag geopend zijn vanaf circa 19.00 uur. De prijs bedraagt € 10,00 per toegangskaart. Supporters van FC Den Bosch kunnen parkeren bij het stadion op de ‘Wielerbaan Ulevi’ via de St Gerardusstraat.

Update:De Supportersclub laat uiteraard ook een bus rijden naar Emmen, zij zullen met de bus vertrekken om 16:30 uur, leden betalen €25,- en niet-leden €30,-. Opgeven kan makkelijk via een appje/belletje naar Danny op 06-53315504, voor meer informatie kun je kijken op hun Facebook of website (www.scfcdb.nl).

Bron: FC Den Bosch.nl