FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Camera's FOX voorlopig niet naar Oosttribune

Camera's FOX voorlopig niet naar Oosttribune

13 december 2017 om 21:03

De camera's van FOX, waarmee de thuiswedstrijden van FC Den Bosch worden vastgelegd, zullen voorlopig niet naar de gesloten Oosttribune verhuizen. Dat laat FC Den Bosch weten via het officiele Twitterkanaal.

Sinds begin dit seizoen is de voormalige M-Side gesloten op last van de gemeente en dat geeft niet alleen in het stadion, maar zeker op televisie een vreemde uitstraling. Veel supporters hebben al voorgesteld om de camera's te verplaatsen naar de voormalige Oosttribune. De club geeft echter aan dat hier een behoorlijke kostenpost aan verbonden zit: het zou zo'n 30.000 euro kosten om de camera's naar de overkant te verplaatsen.

Niet alleen de bekabeling moet omgelegd worden, maar de dug-outs en de led-boarding zouden allemaal verzet moeten worden. Gezien het feit dat de euro's bij FC Den Bosch niet tegen de plinten omhoog klotsen, lijkt het onwaarschijnlijk dat de camera's op korte termijn aan de andere kant worden neergezet. Rond de winterstop zal er vanuit FC Den Bosch communicatie komen omtrent de gang van zaken rondom de gesloten Oosttribune en de supporters die nu tijdelijk op de eretribune hebben plaatsgenomen.

Bron: FCDBFans.nl / Twitter FC Den Bosch