FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch legt Kevin Felida vast

FC Den Bosch legt Kevin Felida vast

14 december 2017 om 13:33

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Kevin Felida (18) over een contract voor de duur van twee seizoenen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog een seizoen.

De overeenkomst gaat in op 1 juli 2018. Felida maakt sinds afgelopen seizoen deel uit van de selectie van Jong FC Den Bosch en zal nu tot de zomer van 2020 aan de club verbonden zijn. Kevin Felida is geboren op 11 november 1999 en begon zijn voetbalcarrière in de jeugd bij VV Spijkenisse, waarna hij uiteindelijk via Excelsior in de jeugdopleiding van FC Den Bosch terechtkwam. De middenvelder kwam dit seizoen al meerdere keren in actie voor Jong FC Den Bosch en mocht tot op heden één keer invallen bij het eerste elftal, tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0).

Trainer/coach Wil Boessen is verheugd met het vastleggen van opnieuw een talentvolle speler: “Kevin is een gedreven, talentvolle speler die op het middenveld op verdedigende posities inzetbaar is. Hij legt veel inzet en passie in zijn spel en speelt taakbewust vanuit een controlerende rol. We kijken er als technische staf naar uit om samen met hem aan de slag te gaan.”

Bron: Persbericht