FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch brengt te weinig in Amsterdam

Den Bosch brengt te weinig in Amsterdam

18 december 2017 om 23:25

FC Den Bosch is er vanavond niet in geslaagd om zich weer in de top van de Jupiler League te nestelen. Op bezoek bij Jong Ajax werd redelijk kansloos met 1-0 verloren door een vroege treffer.

Zeker in de eerste helft leek FC Den Bosch een totale offday te hebben. Jong Ajax liet de bal simpel rondgaan en Den Bosch keek toe hoe de thuisploeg kans op kans creƫerde. Slechts een van die ballen belandde tegen de touwen: al na 9 minuten bracht Nunnely Ajax op voorsprong .Hij tikte bij de tweede paal binnen. FC Den Bosch had mazzel dat Jong Ajax kwistig was met de kansen, want de ene na de andere mogelijkheid werd om zeep geholpen. Met 1-0 bij rust mocht de ploeg van Wil Boessen niet mopperen.

Na rust kwam Luuk Brouwers voor Dennis Kaars en Danny Verbeek voor Sven Blummel en dat bracht wel iets van verbetering, maar nog kwam FC Den Bosch nauwelijks aan kansen toe. Aan de andere kant was de thuisploeg wel regelmatig gevaarlijk en het was te danken aan Kees Heemskerk dat het een wedstrijd bleef. Vlak voor tijd kreeg Danny Verbeek een niet te missen kans om Den Bosch aan een onverdiend punt te helpen, maar voor open doel schoot hij op de lat. In de slotfase kon FC Den Bosch ook geen vuist meer maken.

Bron: FCDBFans.nl