FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Ook Bouyaghlafen langer in De Vliert

Ook Bouyaghlafen langer in De Vliert

21 december 2017 om 15:55

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Oussama Bouyaghlafen (19) over een contract voor de duur van twee seizoenen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog een seizoen. De overeenkomst gaat in op 1 juli 2018.

Bouyaghlafen maakt sinds dit seizoen deel uit van de selectie van FC Den Bosch en zal nu tot de zomer van 2020 voor de Bossche club uitkomen.

Oussama Bouyaghlafen is geboren op 27 april 1998 in Rotterdam. Hij speelde in de jeugd voor Sparta AV, SVV en VV Alexandria ’66. In het seizoen 2014-2015 belandde Bouyaghlafen via de jeugd van Willem II/RKC Waalwijk uiteindelijk in de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De aanvaller maakte vorig seizoen zijn debuut in de Bossche hoofdmacht en kwam tot op heden tot 20 wedstrijden in competitieverband, waarin hij 1 keer wist te scoren.

Trainer/coach Wil Boessen is content met het vastleggen van Bouyaghlafen: “Oussama is een energieke, explosieve speler die veel dreiging legt in zijn aanvallende acties. Hij is creatief en heeft een goede passeerbeweging en voorzet in huis. Ik werk graag met spelers die veel passie in hun spel leggen en kijk er dan ook naar uit om de samenwerking met Oussama voort te zetten.”

Bron: Persbericht