FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Schouten: 'Kan er een boek over schrijven'

Schouten: 'Kan er een boek over schrijven'

22 december 2017 om 13:09

"De magie van het voetbal", is voor Jan-Hein Schouten het hoogtepunt van 2017. "Waar we nu op de ranglijst staan. Dat had niemand voorafgaand aan dit seizoen verwacht. Ik ook niet."

Dat zegt de voorzitter van de Raad van Commissarissen vandaag in een interview met het Brabants Dagblad. "Ik hoopte dat we dit over een jaar of zo zouden kunnen bereiken. Maar het gebeurt nu al," reageert Schouten blij verrast op de positionering van FC Den Bosch op de ranglijst. "Ongelofelijk, zo'n eerste helft als tegen Go Ahead Eagles, dat dit hier op dit moment al kan."

Dieptepunt voor Schouten was de sluiting van de tribune en de reacties die hij daar op kreeg. "Na het besluit van de gemeente begon de grote vingerwijswedstrijd. Wie sloot die tribune en het supportershome nou eigenlijk? Maar het is heel simpel. Ik kan niet sluiten wat niet van mij is. Je wordt uitgemaakt voor rotte vis. Daar heb ik wel moeite mee gehad. Mensen spuien maar, zonder aan factchecking te doen, en denken niet meer na. Dan sta je voor een voldongen feit en wordt er op de social media van alles over je geroepen."

Het volledige interview met Schouten is hier te lezen.

Bron: Brabants Dagblad