FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Ruben Rodrigues komt over van Gemert

Ruben Rodrigues komt over van Gemert

27 december 2017 om 14:12

FC Den Bosch heeft zich versterkt met Ruben Rodrigues (21). De aanvaller van VV Gemert komt de Bossche club met ingang van 1 januari op amateurbasis versterken en heeft een contract getekend voor de duur van twee seizoenen, dat ingaat op 1 juli 2018. Rodrigues zal de tweede seizoenhelft al meetrainen met de Bossche selectie, maar blijft zijn wedstrijden tot het einde van dit seizoen spelen voor de ploeg die momenteel de tweede plek bezet in de Zondag Hoofdklasse B.

Ruben Rodrigues is geboren op 8 februari 1996 en is geen onbekende van FC Den Bosch. De aanvaller kwam in een eerdere periode al uit voor de jeugdopleiding van FC Den Bosch. Via Wilhelmina Boys uit Best en VV Gemert maakt Rodrigues nu alsnog de stap naar de Bossche hoofdmacht.

Trainer/coach Wil Boessen over zijn nieuwe aanwinst: “Ruben is een talentvolle vleugelspeler die op meerdere plaatsen in de aanval uit de voeten kan. Hij heeft een goede individuele actie en veel dreiging en diepgang in zijn spel. Ruben is een jongen uit de regio die de club vanuit zijn Bossche verleden goed kent. Het aantrekken van dit soort talentvolle, regionale spelers past binnen de voetbalvisie van FC Den Bosch. We zijn er als staf van overtuigd dat we hem kunnen begeleiden bij zijn verdere ontwikkeling als voetballer.”

Bron: Persbericht