FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Boessen ook komend seizoen trainer

Boessen ook komend seizoen trainer

2 januari 2018 om 18:47

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met trainer/coach Wil Boessen over de verlenging van zijn in de zomer aflopende contract met één seizoen.

De optie in de huidige overeenkomst van de 53-jarige Limburgse oefenmeester is door de club gelicht. Boessen zal nu tot en met 30 juni 2019 voor de Bossche spelersgroep staan.

Algemeen directeur Paul van der Kraan: “In onze sportieve ambitie staan talentontwikkeling, aantrekkelijk voetbal en strijden voor deelname aan de Jupiler Play-Offs centraal. Op basis van de prestaties tijdens de eerste seizoenhelft geeft Wil Boessen hier op prima wijze invulling aan. Er staat een herkenbaar team met veel spelers uit de eigen jeugdopleiding en de regio, dat zich met aantrekkelijk spel heeft opgewerkt naar een verdienstelijke achtste plek op de ranglijst. We hebben als clubleiding veel vertrouwen in de werkwijze van Wil en hebben om die reden zijn optie gelicht. We kijken er naar uit om de samenwerking op succesvolle wijze voort te zetten!”

Trainer/coach Wil Boessen over zijn contractverlenging: “Ik wil de club graag bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij FC Den Bosch. We hebben een talentvolle, energieke spelersgroep die volop in ontwikkeling is. Ik zie het als een mooie uitdaging om die ontwikkelingen van de spelers te begeleiden en om de stijgende lijn in de sportieve prestaties door te trekken.”

Bron: Persbericht