FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Supportersclub: 'Wij leggen ons er bij neer'

Supportersclub: 'Wij leggen ons er bij neer'

11 januari 2018 om 12:03

De supportersclub is het absoluut niet eens met de gedwongen verplaatsing, maar legt zich er wel bij neer. Dat laat zij weten in een mailing die vandaag is verzonden aan de leden.

Onderstaand is de brief te lezen die vandaag aan de leden is verzonden.

Beste leden,

Vrijdag aanstaande gaat de bal gelukkig weer rollen, een moment waar we allemaal naar uitkijken. Helaas ligt er een hele roerige periode achter ons en moeten de meesten van ons deze wedstijd bekijken vanaf de Zuidtribune.

We hebben, vanaf het moment dat het nieuws naar buiten kwam, continu in overleg gestaan met FC Den Bosch en meteen kenbaar gemaakt dat we het absoluut niet eens waren met deze rigoureuze beslissing. Op initiatief van de Supportersclub is het Vragenuurtje gepland op 8 januari jl. om zodoende alle supporters de kans te geven om de argumenten van FC aan te horen en hierop te reageren en kritische vragen te stellen. Er zijn door ons en diverse andere supporters meerdere argumenten aangedragen om af te zien van deze impopulaire maatregel maar helaas heeft het bestuur anders beslist.

We betreuren het ten zeerste dat we verbannen worden naar de Zuidtribune maar vinden het te ver gaan om een rechtszaak tegen de club aan te spannen. Zeker nu recent bekend is geworden dat we financieel weer in zwaar weer zitten en de centen wel anders besteed kunnen worden. Daarbij vinden we ook dat het elftal en de technische staf onze steun verdienen op basis van de prestatie in de eerste seizoenshelft! Het voorgaande hebben we ook meegedeeld aan de andere supportersgroeperingen binnen FC Den Bosch.

Op dit moment leggen we ons neer bij de verhuizing, we blijven de dialoog met de club wel aangaan en gaan ons er sterk voor maken dat er in ieder geval snel een fatsoenlijk cateringpunt komt en een plek waar je lekker een pilsje kunt pakken met je voetbalmaten.

Ik vertrouw er op jullie voldoende te hebben geïnformeerd en hoop u allen vrijdag te zien in Stadion De Vliert, waar we onze weg richting de Play-Offs gaan voortzetten.

Namens het bestuur,

Peter van Ieperen, voorzitter

Bron: Supportersclub FC Den Bosch