FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Supportersclub gaat klachten verzamelen

Supportersclub gaat klachten verzamelen

13 januari 2018 om 14:06

De Supportersclub gaat klachten naar aanleiding van het thuisduel tegen Almere City FC verzamelen en deze 'grondig evalueren' met het bestuur. Daarvoor is een extra nieuwsbrief verzonden.

Onderstaande valt te lezen in de nieuwsbrief die zojuist per mail is aangekomen:Helaas verliep de eerste wedstrijd op onze nieuwe plek op de Zuidtribune gisterenavond alles behalve vlekkeloos. Er was bijvoorbeeld een incident met de nieuwe beveiligers en de catering was gesloten gedurende de wedstrijd. Al met al geen prettige voetbalavond voor ons, toch al geplaagde, oud-Msiders.

Nu zijn wij, de Supportersclub in samenspraak met onder andere DenBoschFC, RFU en andere supportersgroeperingen binnen FC Den Bosch, van plan om deze wedstrijd en de algehele ervaring omtrent onze nieuwe plek in een gesprek met de club grondig te evalueren en waar nodig aan te passen. Dit zodat we als FC Den Bosch supporters, ondanks alles, toch prettig naar de wedstrijd kunnen.

Om dit goed te kunnen doen hebben wij jullie hulp nodig, wij kunnen natuurlijk niet alles hebben ervaren of gezien. Om een volledig beeld te krijgen van alle mankementen aan de Zuidtribune en de service eromheen, vragen wij jullie om alle klachten (bijv. catering gesloten) zo gedetailleerd mogelijk naar info@scfcdb.nl te sturen (reageren op ons bericht op Facebook kan ook).

Bron: Supportersclub FC Den Bosch