FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Donderdag evaluatie rondom Almere-thuis

Donderdag evaluatie rondom Almere-thuis

16 januari 2018 om 17:30

Na het duel FC Den Bosch – Almere City FC heeft de club per e-mail diverse opmerkingen, vragen en in sommige gevallen ook klachten ontvangen van supporters over de horeca, veiligheid en hospitality rond deze wedstrijd in Stadion De Vliert.

FC Den Bosch neemt deze reacties serieus en is in contact getreden met de officiële organen Supportersclub FC Den Bosch en Den Bosch FC. Met hen en enkele andere supportersplatforms wordt nog deze week een evaluatiegesprek ingepland, waarbij ook zij hun terugkoppeling op deze wedstrijd kunnen geven. Het doel is om voor de toekomstige duels gezamenlijk tot een aanpak te komen, waarbij klantvriendelijkheid en veiligheid hand in hand gaan.

De evaluatie staat voor aanstaande donderdagavond ingepland. Eind deze week zal er een terugkoppeling volgen via onze website. We zijn ons bewust van de impact van de maatregel om supporters te verhuizen van de eretribune naar de zuidtribune. Samen met de supportersclubs willen we binnen onze mogelijkheden toewerken naar een prettige voetbalsfeer voor onze bezoekers in Stadion De Vliert. Samen met hen gaan we donderdagavond bekijken hoe we hier zo goed mogelijk invulling aan kunnen geven. Terugkoppeling volgt binnenkort.

Bron: FC Den Bosch.nl