FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Kahraman Demirtas sluit aan bij FC Den Bosch

Kahraman Demirtas sluit aan bij FC Den Bosch

1 februari 2018 om 10:25

Met Kahraman Demirtas heeft FC Den Bosch alsnog een verdediger toegevoegd aan de selectie. De 23-jarige Belg met Turkse roots sluit per direct aan bij de groep van trainer Wil Boessen.

Kahraman is een linksbenige en kopsterke verdediger, die in het centrum kan voetballen maar ook uit de voeten kan als linksback. Hij is afkomstig uit de opleiding van RCS Verviers en maakte op 19-jarige leeftijd zijn debuut op het derde niveau van Belgiƫ. In de zomer van 2015 sloot hij aan bij de selectie van Jong Roda JC, maar hij kwam niet uit in een officieel duel van de hoofdmacht van de Limburgers. Sinds het einde van vorig seizoen was hij op zoek naar een nieuwe club, die hij nu heeft gevonden. Demirtas voegt zich op amateurbasis bij de selectie van FC Den Bosch en krijgt de kans om zich in de kijker te spelen voor volgend seizoen.

In de voorgaande winterperiode liet FC Den Bosch, met name om financiƫle redenen, vier spelers vertrekken. Gisteren werd bekend dat Evren Korkmaz terugkeert naar VVV-Venlo en eerder vertrokken ook Jonas Heymans (naar Eendracht Aalst), Ben Santermans (SK Lommel) en Edoardo Ceria (Agnonese) naar hun vaderland.