FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar Jong PSV

Autocombi naar Jong PSV

5 februari 2018 om 18:10

Op maandag 19 februari, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Jong PSV in het Jan Louwers Stadion. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met vrijdag 16 februari (17.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt € 5,00.

Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 16 februari (17.00 uur). Er is slechts een beperkt aantal van dertig parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Eindhoven voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar het Jan Louwers Stadion af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Op de wedstrijddag dient er vanaf 18.50 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert. Bij een overschrijding van de dertig parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt, indien van toepassing.

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Bron: FC Den Bosch.nl