FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
'Gevaar op kort geding geweken, fans terug'

'Gevaar op kort geding geweken, fans terug'

15 februari 2018 om 17:17

De reden dat FC Den Bosch een deel van de supporters weer toelaat op de eretribune, is omdat de kans op het verliezen van een kort geding van de baan is. Dat zegt directeur Paul van der Kraan vandaag in het Brabants Dagblad.

Gisteren berichtte FCDBFans.nl al dat een aantal supporters die in eerste instantie gedwongen naar de Zuidtribune moesten, nu toch mogen plaatsnemen op de eretribune. Directeur Paul van der Kraan verklaart in het Brabants Dagblad dat FC Den Bosch een eventueel kort geding naar aanleiding van die gedwongen verhuizing, waarschijnlijk niet zal verliezen. "Wie nu zo'n procedure aanspant wordt waarschijnlijk niet ontvankelijk verklaard. Want na het het bekend maken van de maatregel is zoveel tijd verstreken dat er geen sprake is van een spoedeisend karakter. Je zou dan een civiele procedure kunnen aanspannen. Maar dat duurt ongeveer een jaar.''

Volgens Van der Kraan in het Brabants Dagblad zijn de afgelopen tijd gesprekken geweest met 'verhuisde' supporters. Zij zijn ingegaan op het aanbod om de rest van het seizoen te volgen vanaf de hoofdtribune. ,,De komende tijd bespreken we deze mogelijkheid met meer supporters uit deze groep."

Bron: FCDBFans.nl / Brabants Dagblad