FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar Helmond Sport

Autocombi naar Helmond Sport

6 maart 2018 om 16:55

Op maandag 12 maart, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Helmond Sport in het Lavans Stadion. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met maandag 12 maart (12.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt € 7,20

Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met maandag 12 maart (12.00 uur). Er is slechts een beperkt aantal van 25 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Helmond voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar het Lavans Stadion af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Bij een overschrijding van de 25 parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt, indien van toepassing.

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 18.30 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert.

Bron: FC Den Bosch.nl