FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Update: Ontslagronde bij FC Den Bosch

Update: Ontslagronde bij FC Den Bosch

13 maart 2018 om 14:00

Het ingehuurde reorganisatiebureau is klaar met haar opdracht bij FC Den Bosch. Vandaag hebben gesprekken plaatsgevonden met een aantal medewerkers over hun toekomst bij FC Den Bosch.

Paul van der Kraan liet enkele weken geleden al weten een extern bureau in te schakelen om te kijken waar er bij FC Den Bosch geschaafd kan worden in de personeelskosten. Het afgelopen seizoen waren die immers verdubbeld ten opzichte van het seizoen daarvoor. Het bureau is inmiddels klaar met de opdracht en vandaag hebben de eerste gesprekken plaatsgevonden bij FC Den Bosch.

Ook morgen is er nog een gespreksronde. Daarna zal duidelijk zijn wie er moeten vertrekken, wie er mogen blijven en welke andere veranderingen er gaan plaatsvinden binnen FC Den Bosch.

Update: Inmiddels is duidelijk geworden dat een aantal personen binnen FC Den Bosch gedwongen zal moeten vertrekken. De komende dagen zal meer duidelijkheid komen over het hoe en wat van de ontslagronde. Omdat de gesprekken nog in gang zijn, worden er nog geen namen bekendgemaakt.

Bron: FCDBFans.nl