FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar Volendam

Autocombi naar Volendam

15 maart 2018 om 18:25

Op zondag 25 maart 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen FC Volendam. In het Kras Stadion zal er die middag om 14.30 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een autocombiregeling van kracht.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met vrijdag 23 maart (12.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de autocombi bedraagt € 12,50. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 23 maart (12.00 uur).

Er is slechts een beperkt aantal van dertig parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Volendam voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar het Kras Stadion af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Supporters die met de auto richting Volendam rijden kunnen parkeren op de Schoolstraat, direct achter de Jaap Bondtribune van het Kras Stadion.

Bij een overschrijding van de dertig parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Op de wedstrijddag dient er vanaf 11.15 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert.

De Dijk
Supporters van FC Den Bosch hebben de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam het bekende horecagebied ‘De Dijk’ te bezoeken (vanaf circa 12.30 uur). Het café ’t Gat van Nederland zal als verzamelplaats fungeren voor de Bossche supporters.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Bron: FC Den Bosch.nl