FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Wiljan Vloet per 1 mei uit dienst

Wiljan Vloet per 1 mei uit dienst

23 maart 2018 om 16:18

Wiljan Vloet gaat FC Den Bosch verlaten. De huidige manager voetbalzaken van de Bossche club treedt met ingang van 1 mei in dienst bij de Stichting RopaRun.

Algemeen directeur van FC Den Bosch Paul van der Kraan bedankt Wiljan Vloet voor zijn inspanningen voor de Bossche club: “Mede dankzij Wiljan zijn we in staat gebleken om de jeugdopleiding terug te halen onder de vleugels van de Bossche club, hebben we diverse talenten zien doorstromen naar de hoofdmacht en hebben we duurzame samenwerkingen afgesloten met betrokken amateurverenigingen in de regio. Met zijn kennis en ervaring in de voetballerij is hij in staat gebleken om een enthousiast team te formeren dat structuur heeft aangebracht in de jeugdopleiding. Onder aanvoering van Wiljan is er van onderuit een topsportklimaat gecreëerd met een duidelijk zichtbaar DNA, een regionaal gericht karakter en een herkenbare speelstijl. We zijn hem hier zeer erkentelijk voor.”

Wiljan Vloet vindt het bijzonder jammer dat hij zijn werk bij FC Den Bosch niet kan voortzetten: “Graag was ik nog jaren verbonden geweest aan FC Den Bosch om de jeugdopleiding verder uit te bouwen. Helaas heb ik moeten concluderen dat de huidige financiële situatie van FC Den Bosch en de beschikbare middelen voor de jeugdopleiding met de ambitie die ik heb het voor mij niet mogelijk maken om de jeugdopleiding te ontwikkelen en uit te bouwen volgens de visie die ik voor ogen heb, waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat.”

Bron: FC Den Bosch.nl