FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar De Graafschap

Autocombi naar De Graafschap

29 maart 2018 om 18:31

Op maandag 2 april 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen De Graafschap. In Stadion De Vijverberg zal er die middag om 14.30 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een autocombiregeling van kracht.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met zaterdag 31 maart (12.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de autocombi bedraagt € 13,00. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 30 maart (17.00 uur). Op de wedstrijddag dient er vanaf 12.30 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert. Supporters van FC Den Bosch dienen men zo veel als mogelijk samen naar Doetinchem af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Bron: FC Den Bosch.nl