FCDBFans

Met heel mijn hart
Koploper Fortuna te sterk voor FC Den Bosch

14 april 2018 om 13:12

FC Den Bosch heeft vanavond niet weten te winnen op bezoek bij Fortuna Sittard. In Limburg stond er na 90 minuten een 2-0 eindstand op het scorebord.

FC Den Bosch begon in Sittard met dezelfde basiself als afgelopen maandag tegen Jong Ajax. In de eerste helft was het Fortuna Sittard dat het betere van het spel had. Nadat er twee doelpunten van de thuisclub afgekeurd waren wegens buitenspel, was het Lisandro Semedo die in de 29e minuut de 1-0 binnenschoot. FC Den Bosch kreeg een voorzet vanaf de links niet goed weggewerkt en Semedo kon in het strafschopgebied de bal intikken.

Na rust kwam FC Den Bosch op het veld met Sven Blummel gewisseld voor Jort van der Sande en kwam het wat beter in het spel. Nadat Kevin Felida in de ploeg kwam voor Fernandes kwam de Bossche ploeg wat beter in de wedstrijd. Het was tot drie minuten voor tijd voordat de thuisclub de wedstrijd definitief naar zich toe trok. Finn Stokkers kopte een vrije trap via de binnenkant van de paal binnen en maakte er de eindstand van 2-0.

Bron: FC Den Bosch.nl