FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Update: Eagles-uit wordt een buscombi

Update: Eagles-uit wordt een buscombi

16 april 2018 om 13:52

Op zaterdag 28 april 2018 speelt FC Den Bosch de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Go Ahead Eagles. In De Adelaarshorst zal er die avond om 19.45 uur worden afgetrapt.

Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met vrijdag 27 april (17.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de buscombi bedraagt € 25,00. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 27 april (17.00 uur).

Eerder gold nog een autocombiregeling, maar vanuit de lokale driehoek in Deventer is verzocht dit te upgraden naar een buscombi, zo meldt de officiële webiste: Vandaag is FC Den Bosch benaderd vanuit de lokale driehoek in Deventer. Aldaar hebben ze besloten om de autocombi om te zetten in een verplichte buscombi. Om een veilige en beheersbare situatie te creëren bij aankomst en vertrek van onze supporters bij De Adelaarshorst is deze buscombi opgelegd.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Bron: FC Den Bosch.nl