FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bert Ruijsch nieuwe manager voetbalzaken

Bert Ruijsch nieuwe manager voetbalzaken

25 april 2018 om 10:37

FC Den Bosch heeft Bert Ruijsch (56) aangesteld als nieuwe manager voetbalzaken. Bert Ruijsch zal met ingang van 1 mei 2018 beginnen bij de Bossche club.

Bert Ruijsch was al eerder aan FC Den Bosch verbonden. Tussen 1995 en 2000 was hij assistent-trainer van de Bossche hoofdmacht, onder zowel Chris Dekker, Kees Zwamborn en Martin Koopman. Daarna bekleedde hij de functie van hoofdtrainer bij verschillende amateurverenigingen. Ruijsch staat tot het einde van dit seizoen onder contract bij UDI’19 en werd in 2010 Nederlands kampioen zondagamateurs met v.v. Gemert. Momenteel is hij tevens als technisch-bestuurslid verbonden aan N.I.V.O – Sparta.

Ruijsch gaat zich bezighouden met alle technische zaken rondom het eerste elftal. Hiermee neemt hij de werkzaamheden op dat vlak over van Wiljan Vloet. De werkzaamheden op het gebied van de jeugdopleiding worden ondergebracht bij een nieuw aan te stellen hoofd jeugdopleiding.

Algemeen directeur Paul van der Kraan over het aanstellen van Bert Ruijsch: “We zijn verheugd dat we Bert Ruijsch hebben aangesteld als manager voetbalzaken. We zijn ervan overtuigd dat Bert de juiste persoon is voor deze functie is. Hij is een bekende van de club, heeft een groot spelersnetwerk en kan de voetbalvisie van FC Den Bosch goed bewaken. We kijken er dan ook naar uit om aan de slag te gaan.”

Bert Ruijsch over zijn terugkeer bij FC Den Bosch: “Ik heb zin om weer aan de slag te gaan bij FC Den Bosch. Na jaren op het trainingsveld te hebben gestaan is dit een mooie nieuwe stap voor mij die perfect aansluit bij mijn loopbaan. Ik kijk er naar uit om de spelers en staf goed te leren kennen en zo toe te werken naar een succesvol nieuw voetbalseizoen.”

Bron: Persbericht