FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Pay Per Point alleen nog achter de doelen

Pay Per Point alleen nog achter de doelen

15 mei 2018 om 13:07

Pay Per Point, de actie waarmee FC Den Bosch vorig jaar zoveel bekendheid wierf, is ook komend seizoen gedeeltelijk van kracht. Bij de tribunes achter beide doelen kan voor deze optie worden gekozen. Op de lange zijdes hebben de seizoenkaarten een vaste (duurdere) prijs.

FC Den Bosch zet alle zeilen bij om de oosttribune te kunnen heropenen voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de reguliere competitie (augustus). Echter, gezien het korte tijdsbestek waarin moet worden voldaan aan de fysieke, bouwkundige en sociale voorwaarden van de tribune moeten we realistisch blijven. De mogelijkheid bestaat nog altijd er niet tijdig wordt voldaan aan deze voorwaarden en de eerste wedstrijd(en) er nog geen gebruik van de tribune mogelijk is. Mocht dit het geval zijn, dan krijgen supporters met een seizoenkaart voor de M-side, voor de wedstrijd(en) dat de oosttribune nog niet geopend is, toegang tot de zuidtribune (vak R1 en R2).

Pay Per Point
FC Den Bosch lanceerde vorig jaar het Pay Per Point-systeem voor haar seizoenkaarthouders. Hiermee betaalden seizoenkaarthouders, naast een instaptarief, een variabel bedrag op basis van de sportieve prestaties van de club in Stadion De Vliert tijdens competitiewedstrijden. Bij een overwinning betaalde je als volwassene € 10,00, bij een gelijkspel € 5,00 en bij een nederlaag helemaal niets. FC Den Bosch gaat verder met het Pay Per Point-systeem maar in aangepaste vorm.

In het seizoen 2018-2019 is het alleen mogelijk om gebruik te maken van het Pay Per Point-systeem met een seizoenkaart op de noord- of zuidtribune. Het instaptarief bedraagt € 25,- bij een bestelling tot 1 juli en € 35,- vanaf 1 juli. De variabele bedragen blijven gelijk aan vorig jaar, namelijk € 10,- bij een overwinning en € 5,- bij een gelijkspel. Er is voor dit seizoen geen maximum bedrag ingesteld.

Bestel je een seizoenkaart voor de noord- of zuidtribune en wil je geen gebruik maken van het Pay Per Point-systeem? Dan betaal je, bij een bestelling tot 1 juli, een vast bedrag van € 160,- voor het gehele seizoen.

Wedstrijdshirt
Bij je seizoenkaart is het nieuwe wedstrijdshirt te bestellen voor € 39,95. De normale prijs bedraagt € 54,95.