FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Prijzen seizoenkaarten oosttribune bijgesteld

Prijzen seizoenkaarten oosttribune bijgesteld

15 mei 2018 om 21:45

Vanavond (dinsdag 15 mei) heeft er een overleg plaatsgevonden tussen de directie van FC Den Bosch en verschillende supportersgeledingen. Uit dit overleg is naar voren gekomen dat de supporters van mening zijn dat de prijs voor een seizoenkaart op de oosttribune vrij hoog is ten opzichte van het voorafgaande seizoen.

Daarbij werd ook aangegeven dat ze deze prijsstelling aan de hoge kant vinden gezien de mogelijkheid dat de oosttribune misschien nog niet gebruiksklaar zal zijn bij de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen.

Naar aanleiding van dit gesprek heeft FC Den Bosch besloten om de prijzen aan te passen. Per heden zijn seizoenkaarten voor de oosttribune tot 1 juli te bestellen voor € 165,- (regulier tarief) en € 115,- voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar of 67+’ers. Vanaf 1 juli zijn de seizoenkaarten te bestellen voor een bedrag van € 180,- (regulier tarief) en € 122,50 voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar of 67+’ers. Supporters die reeds een seizoenkaart voor deze tribune hebben besteld krijgen het verschil tussen de oude en de nieuwe prijs teruggestort.

Algemeen directeur Paul van der Kraan: Na het overleg van vanavond met de verschillende supportersgroepen zijn we tot het besluit gekomen om de prijzen voor een seizoenkaart op de oosttribune bij te stellen. Hiermee komen we onze seizoenkaarthouders tegemoet gezien de gehanteerde prijzen van het afgelopen seizoen en de kans dat de oosttribune bij de start van de competitie mogelijk nog niet te gebruiken is. We zijn het eens met deze argumenten en hebben daarom meteen actie op ondernomen en de prijzen aangepast.

Bron: FC Den Bosch.nl