FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Informatie losse kaartverkoop komend seizoen

Informatie losse kaartverkoop komend seizoen

24 mei 2018 om 17:26

FC Den Bosch is momenteel volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen en is druk in de weer om alles gereed te krijgen voor de aanvang van de eerste wedstrijd.

Ook komend seizoen is het weer mogelijk om de thuiswedstrijden van FC Den Bosch te bezoeken met een toegangskaart. De verkoopvoorwaarden verschillen per wedstrijd en worden mede bepaald door de risicocategorie waarin de wedstrijd wordt ingeschaald.

Noord- en zuidtribune
Supporters hebben de mogelijkheid om toegangskaarten te bestellen voor de noord- en zuidtribune op basis van persoonlijke registratie (online of bij het kassagebouw). Het aantal te bestellen kaarten per persoon is wedstrijdafhankelijk.

Oosttribune
Op de oosttribune bestaat er alleen de mogelijkheid voor seizoenkaarthouders om online of bij het kassagebouw één extra toegangskaart bij te kopen op basis van de seizoenkaart. De mogelijkheid tot het bestellen van deze extra toegangskaart is wedstrijdafhankelijk.

Eretribune
Supporters hebben de mogelijkheid om toegangskaarten voor de eretribune te bestellen op basis van persoonlijke registratie (online of bij het kassagebouw). Het aantal te bestellen kaarten per persoon is wedstrijdafhankelijk.

Bron: FC Den Bosch.nl