FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Update werkzaamheden Oosttribune

Update werkzaamheden Oosttribune

2 juni 2018 om 13:00

De afgelopen periode is FC Den Bosch druk bezig geweest met de voorbereidingen op de benodigde aanpassingen aan de oosttribune om deze gebruiksklaar te maken voor het seizoen 2018-2019.

Deze week is het hoge hekwerk aan de veldzijde van de oosttribune verwijderd. Hier komt een lager hekwerk, van slechts één meter hoog, voor in de plaats. De werkzaamheden hiervoor zijn inmiddels in gang gezet. Komend seizoen krijgen de vakken M1 tot en met M4 en M5 tot en met M7 verschillende toegangswegen aan de achterzijde van de oosttribune. Daarnaast zal er een afscheiding geplaatst worden in de vorm van een laag hekwerk tussen M4 en M5, rekening houdend met meerdere uitgangen voor supporters. Ook worden er deze zomerperiode reparaties aan het dak boven de tribune verricht, evenals de traptreden die egaler worden gemaakt.

Momenteel is FC Den Bosch aan het inventariseren op welke wijze de horecavoorzieningen binnen het stadion voor supporters kunnen worden ingericht. Denk hierbij onder andere aan plaatsing in het stadion van de verschillende cateringpunten. Ook wordt er gekeken op welke locatie de toiletten het beste te plaatsen zijn. Deze toiletunits zullen naar alle waarschijnlijkheid geplaatst worden aan de achterzijde van de oosttribune.

In de komende periode houden we je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom deze tribune. We hebben dan meer inzicht op de planning en wanneer de oosttribune geopend zal worden.

Bron: FC Den Bosch.nl