FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Middenvelders Mert en Vossebelt verkocht

Middenvelders Mert en Vossebelt verkocht

13 juli 2018 om 10:00

Muhammed Mert en Niek Vossebelt vertrekken bij FC Den Bosch, naar respectievelijk Altinordu FK en Almere City FC. Voor beide middenvelders kan alleen de medische keuring een transfer nog tegenhouden.

Niek Vossebelt bezocht gisteren met zijn zaakwaarnemer Fred van der Hoorn de oefenwedstrijd van Almere City tegen de amateurs van Ajax. Na afloop van die wedstrijd werd Vossebelt gepresenteerd door zijn nieuwe werkgever. Vossebelt is overigens niet de enige FC Den Bosch-speler wiens belangen behartigd worden door Van der Hoorn; ook Danny Verbeek en sinds deze week Mats Deijl zijn onderdeel van de stal van Fred Sports Management.

Fred van der Hoorn en Niek Vossebelt

De transfer van Mert naar Turkije zoemde al langer rond en is inmiddels zo goed als definitief. Na de medische keuring vandaag zal hij aansluiten bij Altinordu FK, dat uitkomt in de Turkse Eerste Divisie. Eind vorig seizoen bracht Mert al een bezoek aan Altinordu FK, maar nu is er dan eindelijk witte rook op komst.

Het contract van Kees Heemskerk was al afgelopen, al trainde de doelman nog mee bij FC Den Bosch. Inmiddels is duidelijk dat hij terugkeert naar de Verenigde Staten, waar hij al eerder keepte in collegeteams.

Bron: FCDBFans