FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch wint het oefenduel van MVV

19 juli 2018 om 13:11

FC Den Bosch heeft haar eerste oefenduel in eigen huis vanavond winnend afgesloten. In De Vliert was de Bossche ploeg met 2-0 te sterk voor MVV Maastricht. FC Den Bosch heeft haar eerste oefenduel in eigen huis vanavond winnend afgesloten. In De Vliert was de Bossche ploeg met 2-0 te sterk voor MVV Maastricht.

FC Den Bosch begon fel aan de wedstrijd en na elf minuten was het al raak. Danny Verbeek kreeg de bal van Oussama Bouyaghlafen aan de linkerflank. De Bossche aanvoerder kon de bal vervolgens vanuit een moeilijke hoek mooi over de keeper van MVV heen het doel inschieten.Het duurde niet heel lang voordat het net voor de tweede keer gevonden werd. In de 26e minuut was het Dennis Kaars die een voorzet vanaf links van Bouyaghlafen kon binnenkoppen. Hierdoor stond de Bossche ploeg binnen het halfuur op een 2-0 voorsprong.

In de tweede helft werd er voor het eerste gewisseld aan de kant van FC Den Bosch. Sikking, Moreo Klas, Felida en Van der Sande vervingen respectievelijk Leijten, Verbeek, Kaars en Rodrigues. De wedstrijd kwam gedurende de tweede helft wat meer in evenwicht en MVV kwam wat vaker voor het doel. Tot een doelpunt kwam dit echter niet en de eindstand bleef dan hetzelfde als de ruststand: 2-0.

Opstelling FC Den Bosch:
FC Den Bosch: Leijten (46. Sikking), Deijl, Fernandes, Kersten, Van der Winden; Verbeek (46. Moreo Klas), Azizov (61. Van der Heijden), Blummel (61. Hoffman); Bouyaghlafen (61. Kaars/75. Rodrigues), Kaars (46. Felida), Rodrigues (46. Van der Sande).

Bron: FC Den Bosch.nl